Ανακαινίση

To γραφείο 4-19architects αναλαμβάνει την ανακαίνιση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων τόσο σε επίπεδο μελέτης όσο και κατασκευής. Συνεργαζόμενοι στενά με τον πελάτη, σε όλες τις φάσεις του έργου, και ανταλλάσοντας απόψεις μαζί του σε πραγματικό χρόνο, υλοποιούμε έργα υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας, απόλυτα εναρμονισμένες με τις σύγχρονες τάσεις της αρχιτεκτονικής.

Με ένα πλήρες δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών σε όλους τους τομείς της κατασκευής, εγγυόμαστε την ταχύτητα ολοκλήρωσης της κατασκευής, την ακριβή προκοστολόγηση των εργασιών, την ακριβή τήρηση του χρονοδιαγράμματος κατασκευής και τον συνεχή έλεγχο του συμφωνηθέντος προϋπολογισμού.

Έχοντας πολυετή εμπειρία στην μελέτη και στην κατασκευή μεγάλων έργων έχουμε αποκτήσει την τεχνογνωσία και την ικανότητα λύσης πολλών ταυτόχρονων προβλημάτων, έτσι ώστε να μην υπάρχει καθυστέρηση στην υλοποίηση των έργων κάθε κλίμακας.

Οι ανακαινίσεις μας περιλαμβάνουν μικρές και μεγάλες κατασκευές κατοικιών, κτιρίων γραφείων, εκπαιδευτηρίων, ξενοδοχείων, καταστημάτων, χώρων εστίασης, ιατρείων κλπ.